Nieuwste onderwerp

Haai

De haai doet, omdat hij moet. Hij moet zwemmen, altijd, anders stopt hij met ademhalen. De haai heeft altijd honger, hij moet de grootste van de oceaan worden en dat kan alleen door heel veel te eten. De grootste zal hij worden ook, want hij is het perfecte roofdier.

Van een kilometer afstand pikt hij een geur op en al snel heeft hij een school vissen gevonden. Hij wil ze allemaal opeten maar weet niet waar hij moet beginnen.

Haaaap!

Mis.

De school spat uiteen en hergroepeert zich.

De haai kijkt naar de school en het geeft hem hoofdpijn, hoe ze één ding is en toch ook weer niet. Als hij probeert om een enkel visje te volgen mislukt dit ook, steeds raakt hij zijn prooi kwijt. Naarmate de haai langer naar de flux van vissen probeert te kijken begint het hem te duizelen.

Nu wordt de haai boos.

Haaaap!

Mis.

Haaaaaaaaaap!

Weer mis.

De vissen beginnen nu achter hem aan te zwemmen. Hij voelt de tintelingen op zijn huid als ze tegen hem aan zwemmen.

Nee, besluit de haai, deze prooi vind ik niet mooi. Ik word er moe van en ik heb nog geen vis gevangen. Het heeft geen zin, ik zwem lekker door.

 

« terug naar blog

Reageer

Wat lees ik?

Alles van Fitzgerald tot Faberyayo, en nooit genoeg

Wat luister ik?

Ik luister naar Kendrick Lamar, Mac Miller, Chance the Rapper, De Jeugd van Tegenwoordig, Braz en naar mezelf (Mars de Rapper)

Wat denk ik?

Dat je het leven het beste kunt vergelijken met een spelletje.

Quote

"The difference in mind between man and the higher animals, great as it is, certainly is one of degree and not of kind." – Charles Darwin