Nieuwste onderwerp

Motel (1/2)

In de kamer hangt een schilderij met blauwe paarden. Ik wil zeggen dat paarden niet blauw mogen zijn, ook niet in kunst, maar ik zeg het niet. Ik praat niet graag met Sassi.
Sassi en ik slapen samen in een motelkamer. Het is Sassi’s kamer. Hij huurt het al zeveneneenhalf jaar. Ik ben drie maanden geleden bij hem ingetrokken.
Via een bedrijf verkoop ik schoonmaakmiddelen op straat. Met zo’n ventplateau op mijn buik, waarmee ze in stadions popcorn en pretzels verkopen, sta ik op verschillende punten in de buurt. Sassi kocht Estlandse allesreiniger bij me. Hij werkt in een Chinees restaurant waar hij het aquarium schoonmaakt. De reinigingsproducten uit Estland hebben de minste chemicaliën. Dat leek me het beste in gebruik voor dierenverblijven, zo adviseerde ik hem.
Na mijn straaturen had ik geen eten en nam Sassi me mee naar het steegje achter het restaurant. We aten atjar en vulling van haaienvinnensoep uit afhaalbakken. Na het eten had ik geen slaapplek en nam Sassi me mee naar zijn motelkamer. Ik mocht de rechterkant van het bed in gebruik nemen.

Inmiddels lig ik aan de linkerkant. In mijn slaap schijn ik opzij slaande bewegingen naar links te maken. Ik raakte Sassi regelmatig. Nu sla ik het luchtledige en overstrek ik de spieren in mijn ellebooggewricht, omdat er niks is dat mijn klap voltooid.    

« terug naar blog

Reageer

Mijn ABC

67, Asperges, Audiotranscriptie, Badparels, Bedankt, Bezuinigingen, Biljartworm, Boontje, Borrelhapje, Bovenlijn, Bretels, Broertje, Brouwerij, Cederhout, Colloquium (1), Colloquium (10), Colloquium (11), Colloquium (12), Colloquium (2), Colloquium (3), Colloquium (4), Colloquium (5), Colloquium (6), Colloquium (7), Colloquium (8), Colloquium (9), Converseren (1), Converseren (2), Dilemma, Dromenvanger, Excuus, Gember, Getuige, Glijbaanvoorglijder, Gordijnstof (1/5), Gordijnstof (2/5), Gordijnstof (3/5), Gordijnstof (4/5), Gordijnstof (5/5), Groei, Handlezing, Herinneringsdictator, Hond, Huig, Huismus, Jachtgebied (1), Jachtgebied (2), Jachtgebied (3), Jachtgebied (4), Jachtgebied (5), Kieuwen, Kinderkamers (1/2), Kinderkamers (2/2), Krantendakje, Leesbevestiging, Lifter, Minkukel, Moeder (1/3), Moeder (2/3), Moeder (3/3), Motel (2/2), Nieuwjaar, Ooggetuigenverslag, Pacman, Pisa, Plantenkoningin (1/3), Plantenkoningin (2/3), Plantenkoningin (3/3), Proefpersoon, Rattenvlieger (1/3), Rattenvlieger (2/3), Rattenvlieger (3/3), Rechtszaak, Rotzooi, Rozijn, Ruimtereis, Steenvrucht (1/2), Steenvrucht (2/2), Straatjutter ( 1 (5/6) ), Straatjutter ( 1 (6/6)), Straatjutter (1 (1/6) ), Straatjutter (1 (2/6) ), Straatjutter (1 (3/6) ), Straatjutter (1 (4/6) ), Straatjutter (2), Straatjutter (3), Straatjutter (3) update 1, Straatjutter (3) update 2, Straatjutter (3) update 3, Suikerspin, Tasman, Tranentrekker, Triangel, Vis, Voorhoofdcirkels, Voorportaal, Voorzetseltheorie, Vrolijk, Walvisparochie (1), Walvisparochie (2), Walvisparochie (3), Walvisparochie (4), Walvisparochie (5), Walvisparochie (6), Wasbeer, Wintertenen, Woekering, Woestijnkoorts, Zaterdag, Zeemacht, Zegeningen, Zoon,

Wat lees ik?

de krant, Elvis Peeters, Niccolò Ammaniti, Arnon Grunberg en medische boeken

Wat luister ik?

Damien Rice, Angus and Julia Stone, Jake Bugg, Mogwai en Bach (bij voorkeur de cello suites)

Wat kijk ik?

NPO documentaires, arthouse films

Quote

It's raining cats and dogs and I have a rabbit.