Nieuwste onderwerp

Oermoeders (34)

Een paar dagen later ging ik naar het asiel, waar ik Gertje voor het eerst ontmoette. Ze is een oudje, acht jaar al, en gevonden in de duinen. Haar baasjes zijn nooit gevonden, maar aan haar halsbandje te zien was ze geen wilde hond. Ze is eerder een prinses. Ze lust alleen biologisch, vers voer en ligt het liefst opgekruld op mijn buik. Ik moest drie keer met Geertje ‘daten’ om te kijken of het klikt en alle keren was het onwijs fijn. Het is alsof ze me begrijpt. Ze is natuurlijk ook de jongste niet meer, haar vachtje is een beetje faal en ze wordt al grijs. We trotseren samen met opgeheven hoofd deze wereld.

Van Cees heb ik nooit meer iets gehoord, de lul. Ik leerde wel dat ik in contact kom met de oermoeders als ik het klaarkomen uitstel en de energie die normaal vrijkomt in me vasthoud. Het is een vreemde gewaarwording. Je lichaam tintelt en wordt helemaal warm en net als je denkt dat je gaat komen, stop je. Het is niet gemakkelijk en soms krijg ik per ongeluk toch een orgasme, maar het gaat steeds beter. Als ik dan niet ben klaargekomen en toch ga met masturberen en mijn ogen dicht heb, zie ik weer dat witte, pulserende licht, dan voel ik dat ik onderdeel uit maak van een grotere groep vrouwen en dat we elkaar steunen als goede vriendinnen.

Omdat ik het gevoel dat ik leef niet wil verliezen, ga ik nu één keer per maand naar een gigolo. Het is een jonge, sterke man. Hij is gespierd, maar niet te. Hij heeft half lang haar en heet Max. Ik weet niet of dat zijn echte naam is, maar dat maakt ook niet uit. We doen het anaal en hij beft me als de beste. Ik ben een tevreden mens nu. Als hij er is moet ik Gertje wel opsluiten in de slaapkamer. Ze wordt helemaal gek anders. De eerste keer dat Max er was, rende ze tijdens de daad op hem af en wilde hem bijna bijten. Daarvoor had ze vooral toe liggen kijken.

Gertje staat op, en komt naast me liggen. Ik ga op mijn zij liggen, haar warme lijf tegen mijn rug aan. Morgen ga ik met haar naar de duinen en langs de dierenarts voor haar jaarlijkse inenting. Daarna gaan we samen naar huis, televisiekijken en ’s avonds vallen zonder zorgen in slaap.

« terug naar blog

Reageer

Wat lees ik?

verhalen met sterke vrouwelijke hoofdpersonages

Wat luister ik?

Frank Ocean, Solange, Phillip Glass

Wat schreef ik?

poëzie en korte verhalen