Nieuwste onderwerp

Oermoeders (27)

Ik sta buiten en kijk achter me hoe Jannie de gordijnen dichttrekt. Ze zijn rood verkleurd en vol met vlekken. De afgelopen anderhalf uur waren een achtbaan, maar ik weet nu dat ik me moet laten leiden door een nieuwe vriendschap. Dit alles in een reis, het leven is een reis en ik ben een schakel, een pion in een groter geheel. Ik denk aan de puppy’s en hun zachte, warme buikjes. Als ik de pup had gekregen, was alles anders gelopen, dan had ik Jannie en haar wijsheid nooit gevonden, dan was ik thuis met een hondje en nooit een stap verder gekomen. Jannie kent haar oermoeders al, iedereen ontmoet ze dus. Ik ben niet gek, ik ben op een spirituele reis. Ik begin steeds harder te fietsen. Een gelukkig einde is inzicht. Ik moet me laten leiden door het toeval.

« terug naar blog

Reageer

Wat lees ik?

verhalen met sterke vrouwelijke hoofdpersonages

Wat luister ik?

Frank Ocean, Solange, Phillip Glass

Wat schreef ik?

poëzie en korte verhalen