Nieuwste onderwerp

Ooggetuigenverslag

Betreft: gluurder binnen de ondernemingsraad 

R. zag op 8 april jongstleden (het moet rond 14.00 uur zijn geweest, na het aflopen van het “uit je hoofd, in je lichaam-uurtje” waarin werknemers yoga of Tai Chi kunnen volgen) E. door het bovenraam van de bad- en wasgelegenheid kijken.
Slechts de helft van het gezicht van E. was zichtbaar, maar met zekerheid kan R. zeggen dat het E. was. R. zit samen met E. in de ondernemingsraad en heeft de gewoonte om iemand te onthouden door het kapsel van diegene aan een boomsoort te koppelen. Achter het raam zag R. duidelijk het lindeboomkapsel van E.  

Wetende dat het bovenraam, dat uitzicht biedt op de bad- en wasgelegenheid, moeilijk te bereiken is, wist R. dat E. zich met opzet dusdanig specifiek gepositioneerd moest hebben. Na haastig omkleden, ging R. buiten om via de nooduitgang naar de plek waar E. stond te gluren. E. stond op, R. omschrijft het als een zelf gefabriceerde stok met voetsteun, tegen de muur geleund.  

R. is op de hoogte van een aantal gevoelige aspecten bij collega’s (waaronder een zichtbare huidaandoening en het zijn van predikant van een van de aanwezigen) en voelde enorme woede. Er was, zo vertelt R. , sprake van een niet te onderdrukken vergeldingsdrang. Hierop reagerend, trok R. de stok omver en bungelde E. een aantal seconden aan de vensterrand. E. verloor grip en viel met de linkerzijde van het lichaam op de betonnen ondergrond.
‘Een pudding van eieren,’ omschrijft R. het neerkomende lichaam van E. en verklaart het een ‘mooi uitzicht’ te hebben gevonden.    

« terug naar blog

Reageer

Mijn ABC

67, Asperges, Audiotranscriptie, Badparels, Bedankt, Bezuinigingen, Biljartworm, Boontje, Borrelhapje, Bovenlijn, Bretels, Broertje, Brouwerij, Cederhout, Colloquium (1), Colloquium (10), Colloquium (11), Colloquium (12), Colloquium (2), Colloquium (3), Colloquium (4), Colloquium (5), Colloquium (6), Colloquium (7), Colloquium (8), Colloquium (9), Converseren (1), Converseren (2), Dilemma, Dromenvanger, Excuus, Gember, Getuige, Glijbaanvoorglijder, Gordijnstof (1/5), Gordijnstof (2/5), Gordijnstof (3/5), Gordijnstof (4/5), Gordijnstof (5/5), Groei, Handlezing, Herinneringsdictator, Hond, Huig, Huismus, Jachtgebied (1), Jachtgebied (2), Jachtgebied (3), Jachtgebied (4), Jachtgebied (5), Kieuwen, Kinderkamers (1/2), Kinderkamers (2/2), Krantendakje, Leesbevestiging, Lifter, Minkukel, Moeder (1/3), Moeder (2/3), Moeder (3/3), Motel (1/2), Motel (2/2), Nieuwjaar, Pacman, Pisa, Plantenkoningin (1/3), Plantenkoningin (2/3), Plantenkoningin (3/3), Proefpersoon, Rattenvlieger (1/3), Rattenvlieger (2/3), Rattenvlieger (3/3), Rechtszaak, Rotzooi, Rozijn, Ruimtereis, Steenvrucht (1/2), Steenvrucht (2/2), Straatjutter ( 1 (5/6) ), Straatjutter ( 1 (6/6)), Straatjutter (1 (1/6) ), Straatjutter (1 (2/6) ), Straatjutter (1 (3/6) ), Straatjutter (1 (4/6) ), Straatjutter (2), Straatjutter (3), Straatjutter (3) update 1, Straatjutter (3) update 2, Straatjutter (3) update 3, Suikerspin, Tasman, Tranentrekker, Triangel, Vis, Voorhoofdcirkels, Voorportaal, Voorzetseltheorie, Vrolijk, Walvisparochie (1), Walvisparochie (2), Walvisparochie (3), Walvisparochie (4), Walvisparochie (5), Walvisparochie (6), Wasbeer, Wintertenen, Woekering, Woestijnkoorts, Zaterdag, Zeemacht, Zegeningen, Zoon,

Wat lees ik?

de krant, Elvis Peeters, Niccolò Ammaniti, Arnon Grunberg en medische boeken

Wat luister ik?

Damien Rice, Angus and Julia Stone, Jake Bugg, Mogwai en Bach (bij voorkeur de cello suites)

Wat kijk ik?

NPO documentaires, arthouse films

Quote

It's raining cats and dogs and I have a rabbit.