Nieuwste onderwerp

Leesbevestiging

Ik ben Doornroosje, een monnik, rozenkwarts en Aphrodite

Het is zes over drie ’s nachts. Tullip mailt me dit met leesbevestiging. Nu weet hij dat ik het gelezen heb. Dat doet hij altijd als hij ’s nachts mailt. Ik zie pas nadat ik de mail geopend heb, dat er een leesbevestiging op zat. Tullip weet precies wat voor onderwerp hij een e-mail moet geven om ervoor te zorgen dat ik er meteen op klik. Dit mailtje heet ‘Acephalus’. Ik kan nu niet zeggen dat ik sliep, omdat ik het meteen opende.

Ik dacht echt dat ik een peer was

staat er in een tweede mail vijf minuten later. Het is verstuurd zonder onderwerp. Zo is Tullip, hij weet dat ik nu toch alles lees. Hij heeft een link naar een test over welke fruitsoort je bent, bijgevoegd.

Ik wil slapen, Tullip.

mail ik terug. Nog binnen één minuut komt een e-mail met het onderwerp ‘Acardiacus’ mijn inbox binnen.

Dat zei mijn opa ook
Toen is hij gaan slapen en stierf

 *

Ik ga naar de wc. Er schiet een zilvervisje over de tegels en verdwijnt onder de mand met wc-rollen. We hebben wc-papier dat we niet eerder in huis hadden. Het is wc-papier met een bloemenpatroon waarvan de lijnen lichtroze zijn. Het doet me denken aan suikerhartjes. Ik vraag me af wie van mijn huisgenoten het heeft gehaald en of het gekocht of gestolen is. Ik neem een paar velletjes mee naar mijn kamer om Tullip morgen te vragen of het hem aan suikerhartjes doet denken.

De link naar de test werkt pas als ik het handmatig intyp in de zoekbalk. Ik weet niet wat ik moet antwoorden op de vraag wat ik zou willen dat er uit de lucht komt vallen als ik met mijn armen gespreid zou staan. Ik wil sterrenstof en oceaandruppels combineren, maar dat kan niet. 

Ik ben een avocado: je smaakt ook naar niet zoveel. 

Ik stuur de uitkomst in een mail naar Tullip met leesbevestiging. Hij opent hem niet.   

« terug naar blog

Reageer

Mijn ABC

67, Asperges, Audiotranscriptie, Badparels, Bedankt, Bezuinigingen, Biljartworm, Boontje, Borrelhapje, Bovenlijn, Bretels, Broertje, Brouwerij, Cederhout, Colloquium (1), Colloquium (10), Colloquium (11), Colloquium (12), Colloquium (2), Colloquium (3), Colloquium (4), Colloquium (5), Colloquium (6), Colloquium (7), Colloquium (8), Colloquium (9), Converseren (1), Converseren (2), Dilemma, Dromenvanger, Excuus, Gember, Getuige, Glijbaanvoorglijder, Gordijnstof (1/5), Gordijnstof (2/5), Gordijnstof (3/5), Gordijnstof (4/5), Gordijnstof (5/5), Groei, Handlezing, Herinneringsdictator, Hond, Huig, Huismus, Jachtgebied (1), Jachtgebied (2), Jachtgebied (3), Jachtgebied (4), Jachtgebied (5), Kieuwen, Kinderkamers (1/2), Kinderkamers (2/2), Krantendakje, Lifter, Minkukel, Moeder (1/3), Moeder (2/3), Moeder (3/3), Motel (1/2), Motel (2/2), Nieuwjaar, Ooggetuigenverslag, Pacman, Pisa, Plantenkoningin (1/3), Plantenkoningin (2/3), Plantenkoningin (3/3), Proefpersoon, Rattenvlieger (1/3), Rattenvlieger (2/3), Rattenvlieger (3/3), Rechtszaak, Rotzooi, Rozijn, Ruimtereis, Steenvrucht (1/2), Steenvrucht (2/2), Straatjutter ( 1 (5/6) ), Straatjutter ( 1 (6/6)), Straatjutter (1 (1/6) ), Straatjutter (1 (2/6) ), Straatjutter (1 (3/6) ), Straatjutter (1 (4/6) ), Straatjutter (2), Straatjutter (3), Straatjutter (3) update 1, Straatjutter (3) update 2, Straatjutter (3) update 3, Suikerspin, Tasman, Tranentrekker, Triangel, Vis, Voorhoofdcirkels, Voorportaal, Voorzetseltheorie, Vrolijk, Walvisparochie (1), Walvisparochie (2), Walvisparochie (3), Walvisparochie (4), Walvisparochie (5), Walvisparochie (6), Wasbeer, Wintertenen, Woekering, Woestijnkoorts, Zaterdag, Zeemacht, Zegeningen, Zoon,

Wat lees ik?

de krant, Elvis Peeters, Niccolò Ammaniti, Arnon Grunberg en medische boeken

Wat luister ik?

Damien Rice, Angus and Julia Stone, Jake Bugg, Mogwai en Bach (bij voorkeur de cello suites)

Wat kijk ik?

NPO documentaires, arthouse films

Quote

It's raining cats and dogs and I have a rabbit.