Nieuwste onderwerp

Zaterdag

Dag, hallo, spreek ik met Zaterdag?

Nee.

Is dit niet het nummer van Zaterdag?

Jawel.

Mag ik dan vragen met wie ik spreek?

U spreekt met de secretaresse van Zaterdag.

Ach zo, dag mevrouw de secretaresse.

Van Zaterdag.

Van Zaterdag, ja. Is Zaterdag in de mogelijkheid mij te woord te staan?

Momenteel niet.

Ai, dat is vervelend. Heeft u enig idee wanneer dit wel mogelijk is?

Ik ben bang dat dat volgende week zal zijn.

Het is een zeer korte vraag die ik heb, het neemt niet veel tijd in beslag.

Dat maakt Zaterdag niet minder druk.

Dat begrijp ik, mevrouw.

Mevrouw de secretaresse van Zaterdag. Ik houd slechts  overzicht over de agenda van Zaterdag en daarin zie ik geen ruimte voor korte vragen. En die kan ik ook niet maken.

Dat begrijp ik. Wellicht kunt u mij helpen met mijn vraag.

Wat is uw vraag?

Ik zou graag willen overleggen of Zaterdag eerder in de week wil starten of desnoods een aantal keer vaker wil werken.

Over Zaterdags werkuitvoering ga ik niet. Daarmee kan ik u niet verder helpen.

Kan ik een terugbelverzoek indienen?

Uiteraard. Kan ik die noteren op hetzelfde nummer waarmee u belt?

Ja hoor. En kan dat met urgentie worden gedaan?

Uiteraard. Dan krijgt Zaterdag een melding van urgentie in zijn mailbox.

Geweldig, ontzettend fijn.

U wordt volgende week gebeld.

Volgende week pas?

Als eerste, vanwege de urgentiemelding.

Het kan niet eerder?

Nee, helaas niet. Op vrije dagen is Zaterdag niet beschikbaar. Het secretariaat kunt u bereiken op dinsdag, woensdag en donderdag.

Is vanavond kort niet een mogelijkheid? Het zal slechts enkele minuten duren.

De agenda van Zaterdag staat tot het eind van de middag volgepland. Daarna hebben Zaterdag en Zondag de dagoverdracht, dat mag ik niet interrumperen . U zal moeten wachten tot volgende week.

Ik begrijp het. Weet u of het secretariaat van Zondag geopend is?

Volgens mij tot 17.00 uur.

Heeft u daar het nummer van?

Ik kan u direct doorverbinden, als u dat wilt.

Dat wil ik graag, ontzettend fijn.

Wilt u het terugbelverzoek laten staan?

Oh. Is het goed als ik u daar morgen over terugbel? Wellicht is het niet meer nodig.

Morgen zijn we dicht. U kunt dinsdag weer contact opnemen vanaf 8.30 uur.

Ik heb het genoteerd. Ik laat het u weten.

Graag. Dan verbind ik u nu door met het secretariaat van Zondag.

Geweldig, dank u wel, mevrouw de secretaresse van de dag voor Zondag.

 

 

 

 

 

 

 

« terug naar blog

Reageer

Mijn ABC

67, Asperges, Audiotranscriptie, Badparels, Bedankt, Bezuinigingen, Biljartworm, Boontje, Borrelhapje, Bovenlijn, Bretels, Broertje, Brouwerij, Cederhout, Colloquium (1), Colloquium (10), Colloquium (11), Colloquium (12), Colloquium (2), Colloquium (3), Colloquium (4), Colloquium (5), Colloquium (6), Colloquium (7), Colloquium (8), Colloquium (9), Converseren (1), Converseren (2), Dilemma, Dromenvanger, Excuus, Gember, Getuige, Glijbaanvoorglijder, Gordijnstof (1/5), Gordijnstof (2/5), Gordijnstof (3/5), Gordijnstof (4/5), Gordijnstof (5/5), Groei, Handlezing, Herinneringsdictator, Hond, Huig, Huismus, Jachtgebied (1), Jachtgebied (2), Jachtgebied (3), Jachtgebied (4), Jachtgebied (5), Kieuwen, Kinderkamers (1/2), Kinderkamers (2/2), Krantendakje, Leesbevestiging, Lifter, Minkukel, Moeder (1/3), Moeder (2/3), Moeder (3/3), Motel (1/2), Motel (2/2), Nieuwjaar, Ooggetuigenverslag, Pacman, Pisa, Plantenkoningin (1/3), Plantenkoningin (2/3), Plantenkoningin (3/3), Proefpersoon, Rattenvlieger (1/3), Rattenvlieger (2/3), Rattenvlieger (3/3), Rechtszaak, Rotzooi, Rozijn, Ruimtereis, Steenvrucht (1/2), Steenvrucht (2/2), Straatjutter ( 1 (5/6) ), Straatjutter ( 1 (6/6)), Straatjutter (1 (1/6) ), Straatjutter (1 (2/6) ), Straatjutter (1 (3/6) ), Straatjutter (1 (4/6) ), Straatjutter (2), Straatjutter (3), Straatjutter (3) update 1, Straatjutter (3) update 2, Straatjutter (3) update 3, Suikerspin, Tasman, Tranentrekker, Triangel, Vis, Voorhoofdcirkels, Voorportaal, Voorzetseltheorie, Vrolijk, Walvisparochie (1), Walvisparochie (2), Walvisparochie (3), Walvisparochie (4), Walvisparochie (5), Walvisparochie (6), Wasbeer, Wintertenen, Woekering, Woestijnkoorts, Zeemacht, Zegeningen, Zoon,

Wat lees ik?

de krant, Elvis Peeters, Niccolò Ammaniti, Arnon Grunberg en medische boeken

Wat luister ik?

Damien Rice, Angus and Julia Stone, Jake Bugg, Mogwai en Bach (bij voorkeur de cello suites)

Wat kijk ik?

NPO documentaires, arthouse films

Quote

It's raining cats and dogs and I have a rabbit.