Nieuwste onderwerp

Stijfsel (16)

Toen hij daar zo lag zag ik dat hij al een bierbuik aan het ontwikkelen was. Ik bedacht hoe hij zou zijn op z’n veertigste. Het haar op zijn lichaam zou sterk toenemen. Die studentikoze bierbuik zou plaats maken voor een pafferige wijnbuik, die hij dan in een bordeauxrode golfbroek zou proppen. Hij zou kaal worden, gele tanden krijgen, uit z’n bek stinken naar sigaren. Hij zou advocaat worden, of iets saais bij de rechterlijke macht, ik wist niet wat ik zou doen. Dan zouden we samen een twee-onder-een-kap kopen, in een nette blanke wijk met goede basisscholen. Eerst een labrador, dan kinderen adopteren. Lease auto voor de deur. Lekker burgerlijk twee keer per jaar op vakantie en ik zou uiteindelijk nooit meer op een toneel staan.

‘Is er iets?’ vroeg hij.

‘Hoe komt het dat jij zo’n bierbuikje hebt?’

‘Hij is niet zo groot toch?’

‘Ik drink ook veel, ik heb toch geen buik.’

‘Misschien moest jij eens een goed stuk vlees eten Jesse fanboy.’ Dat laatste sprak hij extra bekakt uit.

‘Ik heb geen Groen-Links gestemd.’

‘Hier is wel een stuk vlees waar je even aan mag likken.’

‘Je lul toch niet?’

‘Kom nou maar hier.’

Ik trok mijn T-shirt uit en kwam bij hem op bed liggen. Hij had ogen die net zou bruin waren als zijn haar, in dit licht fonkelden ze. Ik streek met beide duimen over zijn wangen, en zoende hem. Rutger zoende heftig, hij duwde hard met zijn dunne lippen op de mijne. Ik beet af en toe op zijn onderlip en ging dan met mijn handen door zijn haren, dan voelde ik de warme adem van zijn zucht langs mijn gezicht gaan. Het duurde altijd langer dan het voelde.

‘Wat zal jij nu gaan doen?’ vroeg hij.

‘Nog even.’

We zoenden weer, ik trok aan zijn haar. Daar moest hij van kreunen. Ik dacht al dat hij dat fijn zou vinden, hij had niet voor niets dat ding om zijn penis gedaan. Van zijn lippen ging ik naar zijn wang, zijn nek, naar zijn linker borst en beet zachtjes in zijn tepel. Nog een kreun.

‘Wat wil je dat ik doe?’ vroeg ik.

‘In deze rolverdeling moet jij dat bepalen.’

Op mijn knieën ging ik voor hem zitten en keek naar de plastic kuisheidskooi om zijn pik, en tikte er tegenaan met mijn wijsvinger.

‘Hij lijkt zo klein in dit ding.’

Hij zei niks en keek mij alleen vragend aan.

‘En zo hulpeloos ook, vind je dat spannend?’

Hij knikte.

‘Dat je op school zit, of uitgaat, dat je dan dat ding om hebt, en niemand het weet.’

Hij knikte harder en kwam overeind, trok zich aan me op en zoende me weer. Hij legde zijn hand op mijn kruis, wreef er even overheen en pas toen merkte ik dat ik stijf was.

Hij bracht zijn mond naar mijn oor, likte even aan mijn oorlel. ‘Ik wil dat je me neukt als een dier,’ fluisterde hij.

« terug naar blog

Reageer

Wat lees ik?

Maxim Gorki, Jack Kerouac, Joost de Vries, Marguerite Duras

Wat luister ik?

David Bowie.

Wat kijk ik?

House of Cards

Quote

“Sweatpants are a sign of defeat. You lost control of your life so you bought some sweatpants.” -Karl Lagerfeld