Nieuwste onderwerp

Stijfsel (13)

De Culture Club staat vol, ruimte om te bewegen of echt te dansen is er nauwelijks. Sybren heeft voor iedereen bier gehaald. Met een biertje in zijn ene hand en zijn andere arm om mijn middel heen geslagen staat Paul een beetje heen en weer te dansen. Ik wiebel maar een beetje mee, probeer zijn blik te vangen, maar Paul danst met zijn ogen dicht, alsof hij helemaal in de muziek op gaat. Ondanks dat hij zijn ogen dicht heeft weet hij toch om de vijf minuten mijn mond te vinden om mij een slappe lauwe zoen te geven.

Bij het volgende nummer heeft Paul duidelijk geen zin om heen en weer te bewegen. Hij drinkt zijn biertje in een teug op en brengt zijn mond heel dicht bij mijn oor.
‘Zullen wij maar eens naar de gay-bar gaan?’

Ik geef hem een knipoog als instemming. Waarom hij nu per sé naar een gay-bar wil snap ik niet zo goed, we staan de hele tijd al te zoenen en niemand heeft daar iets over gezegd.

We worstelen ons naar achter, pakken onze jassen, en wurmen ons weer naar buiten. Paul zegt nog doei tegen een paar mensen, zegt dat ze elkaar later op de avond nog wel zullen zien of anders morgen. Ik ga alvast naar buiten en haal mijn sigaretten uit de zak van mijn mantel. Er staat een foto van een baby aan de beademing op. “Roken kan uw ongeboren kind doden”. Ik steek er eentje op en kijk naar mezelf in de ruiten terwijl ik de rook van de eerste hijs uitblaas. Misschien moet ik weer naar de kapper, met m’n haar zo halflang heb ik wel iets kakkineus. Ik zou het weer kunnen laten opscheren, het weer bleken en het paars verven.
‘Kom je?’ Paul is blijkbaar alweer naar buiten gekomen.
‘Waar gaan we heen?’
‘We gaan naar de Colours, ben je vast al wel eens geweest.’
‘Heel lang geleden, ik woon hier al drie jaar niet meer.’
‘Het is nog steeds leuk.’

De Colours heeft tegenwoordige een nieuwe eigenaar, blijkbaar. Het is verbouwd, aan de muren hangen nu grote spiegels zodat je jezelf halfdronken kan zien dansen. Er zit nu een roze dildo op de tap. De gouden slingers hangen nog steeds aan het plafond, maar wel met een roze discobal ertussen.
‘Wil je bier?’ vraag ik Paul.
‘Nee we gaan wat anders drinken,’ zegt hij en loopt naar de bar.

Terwijl hij drankjes bestelt kijk ik de ruimte rond. Er zijn hier veel vrouwen, sommigen zien er stereotype lesbisch uit, met korte haren en weide broeken. Maar de rest van de vrouwen ziet er uit als het gemiddelde studentenmeisje. De paar mannen die er zijn zijn allemaal ouder, minstens dertig, Paul en ik zijn her waarschijnlijk de enige tieners.
‘Hier,’ zegt hij en reikt me een glas aan. ‘Proef dit.’

Het is een groot glas met lichtroze drankje met veel ijsklontjes en een rietje. Ik neem een slok. Het smaakt mierzoet, een beetje chemisch met een nasmaak van sterke drank. ‘Wat is dit?’
‘Dat is Trojka-Pink met Sprite, super lekker toch?’
Ik neem nog een slok en knik bevestigend, ook al had ik liever gewoon een biertje gehad en vind ik dit nogal nichterig.
‘Kom, we gaan dansen,’ zegt Paul en neemt me aan mijn arm mee naar de dansvloer.

Het nummer Euphoria van Loreen wordt gedraaid. Tijdens het dansen laat Paul me geen moment echt los, hij blijft tegen me aangeplakt staan en ik voel zijn stijve penis tegen mijn dijbeen aanplakken. We zoenen weer. Paul zoent een beetje laf, zoals jongens op de basisschool zoenden met twee plakjes opgerolde salami tijdens de grote pauze, want dat was stoer.
Ik voel zijn penis weer prikken en schaam me dat die van mij niet stijf is. Ik maak mijn lippen los van de zijne en kijk hem aan. ‘Zullen wij maar eens naar bed gaan?’ vraag ik.

« terug naar blog

Reageer

Wat lees ik?

Maxim Gorki, Jack Kerouac, Joost de Vries, Marguerite Duras

Wat luister ik?

David Bowie.

Wat kijk ik?

House of Cards

Quote

“Sweatpants are a sign of defeat. You lost control of your life so you bought some sweatpants.” -Karl Lagerfeld