Nieuwste onderwerp

Stroopwafels

Eerste: Link
Vorige: Link

Vandaag at ik de laatste stroopwafel op. Gewoonlijk zou ik dit niet belangrijk vinden, maar na de eerste paar dagen ben ik me er erg van bewust hoe lang deze reis gaat duren. Dit is nog maar het begin. We zitten al op de helft van de pindakaas, we hebben de ontbijtkoek nog niet aangebroken en ik heb al een week geen hagelslag gegeten.

Thuis raakt steeds verder weg en ik weet niet of ik het fijn vind. Ik zou er geen probleem mee hebben als ik over een week weer terug zou zijn, maar over een maand ben ik nog niet thuis.

Gewoonlijk probeer ik het dichtbij te houden door middel van internet, maar ook dat is hier niet en het voelt alsof mijn echte leven thuis aan me voorbij gaat terwijl ik weg ben en het niet meemaak.
Moet ik dit omarmen of moet ik me vastklampen aan de overblijfselen van Nederland. De ontbijtkoek opsparen, stroopwafels in laten vliegen en op zoek gaan naar wat internet om te kunnen doen wat ik altijd doe.

Het vervolg: Bernadino

« terug naar blog

Reageer

Wat lees ik?

Ender's Game, Game of Thrones, The Magicians

Wat vind ik?

De zin 'Ik heb geen tijd' is onzin

Wat luister ik?

Reply All, Here Be Monsters, The Memory Palace

Wat schreef ik?

'Het geheugen van een olifant', prentenboek met Jan Jutte, uitgeverij Lemniscaat (2018)

Quote

Far and away the best price life has to offer is work hard at work worth doing - Theodore Roosevelt.