Nieuwste onderwerp

Gordijnstof (4/5)

Dag Bert,

onlangs heb ik contact gehad met de NS klantenservice in verband met een vraag die ik had. Deze mail is daarvan het vervolg. Want het zit zo, ik heb die vraag nog steeds. De NS heeft mijn vraag onbeantwoord gelaten. Zij zeiden dat hun beleid het niet toelaat, antwoord te geven op vragen over technische aspecten. Snapt u dat nou? Ik vind het ronduit bizar. 

Ik ben bij u uitgekomen omdat ik zag dat u de spoorbouwmeester bent bij Bureau Spoorbouwmeester. In eerste instantie klikte ik de site alweer bijna weg omdat ik las dat het bureau een initiatief is van ProRail en NS. Ik heb een klacht ingediend bij NS. Een automatische generator antwoordde dat ze binnen vier weken de klacht zouden behandelen. Het is niet dat ik de NS meteen afschrijf, vier weken is alleen een erg lange tijd om te moeten wachten. Ik wil niet wachten, zoals u misschien al begrijpt omdat ik u mail. Ik zag dus tot mijn opluchting dat Bureau Spoorbouwmeester een onafhankelijk functionerend orgaan is binnen de treinbouw. Kan ik ervan uit gaan dat u een ander beleid dan dat van NS hanteert? Zo nee, dan hoeft u geen moeite te doen om te reageren.

Uiteraard hoop ik dat u mij wel kunt helpen. Ik ben trouwens Oof, een veelvuldig treingebruiker. Tweede klas rijd ik. Een fijne klasse vind ik dat. Mijn complimenten voor het interieur; als ik het goed gelezen heb, hebben jullie hier mede de hand aan gelegd. Het is ook een aspect in het interieur waar mijn vraag over gaat, dus ik denk dat jij de juiste man bent, Bert. Ik wil graag weten waar ik de stof van de stoelbekleding in de trein kan krijgen. Kunt u mij dit vertellen? Of nog beter zou zijn, kunt u de stof mij verschaffen? Ik wil daar namelijk gordijnen van maken. Met de gordijnen die ik nu heb, heb ik niet per se iets. Heeft u iets met uw gordijnen? Dat is echt iets om eens bij stil te staan. 

Graag hoor ik zo spoedig mogelijk van u. Tenzij u natuurlijk hetzelfde beleid als de NS voert, dan is het voor geen van ons van nut om verder te corresponderen. Alvast bedankt. 

Laten we de trein in onze woonkamers floreren.
Met vriendelijke groet,
Oof    

 

« terug naar blog

Reageer

Mijn ABC

67, Asperges, Audiotranscriptie, Badparels, Bedankt, Bezuinigingen, Biljartworm, Boontje, Borrelhapje, Bovenlijn, Bretels, Broertje, Brouwerij, Cederhout, Colloquium (1), Colloquium (10), Colloquium (11), Colloquium (12), Colloquium (2), Colloquium (3), Colloquium (4), Colloquium (5), Colloquium (6), Colloquium (7), Colloquium (8), Colloquium (9), Converseren (1), Converseren (2), Dilemma, Dromenvanger, Excuus, Gember, Getuige, Glijbaanvoorglijder, Gordijnstof (1/5), Gordijnstof (2/5), Gordijnstof (3/5), Gordijnstof (5/5), Groei, Handlezing, Herinneringsdictator, Hond, Huig, Huismus, Jachtgebied (1), Jachtgebied (2), Jachtgebied (3), Jachtgebied (4), Jachtgebied (5), Kieuwen, Kinderkamers (1/2), Kinderkamers (2/2), Krantendakje, Leesbevestiging, Lifter, Minkukel, Moeder (1/3), Moeder (2/3), Moeder (3/3), Motel (1/2), Motel (2/2), Nieuwjaar, Ooggetuigenverslag, Pacman, Pisa, Plantenkoningin (1/3), Plantenkoningin (2/3), Plantenkoningin (3/3), Proefpersoon, Rattenvlieger (1/3), Rattenvlieger (2/3), Rattenvlieger (3/3), Rechtszaak, Rotzooi, Rozijn, Ruimtereis, Steenvrucht (1/2), Steenvrucht (2/2), Straatjutter ( 1 (5/6) ), Straatjutter ( 1 (6/6)), Straatjutter (1 (1/6) ), Straatjutter (1 (2/6) ), Straatjutter (1 (3/6) ), Straatjutter (1 (4/6) ), Straatjutter (2), Straatjutter (3), Straatjutter (3) update 1, Straatjutter (3) update 2, Straatjutter (3) update 3, Suikerspin, Tasman, Tranentrekker, Triangel, Vis, Voorhoofdcirkels, Voorportaal, Voorzetseltheorie, Vrolijk, Walvisparochie (1), Walvisparochie (2), Walvisparochie (3), Walvisparochie (4), Walvisparochie (5), Walvisparochie (6), Wasbeer, Wintertenen, Woekering, Woestijnkoorts, Zaterdag, Zeemacht, Zegeningen, Zoon,

Wat lees ik?

de krant, Elvis Peeters, Niccolò Ammaniti, Arnon Grunberg en medische boeken

Wat luister ik?

Damien Rice, Angus and Julia Stone, Jake Bugg, Mogwai en Bach (bij voorkeur de cello suites)

Wat kijk ik?

NPO documentaires, arthouse films

Quote

It's raining cats and dogs and I have a rabbit.