Nieuwste onderwerp

Bedankt

Dag Kevin,

op het kaartje in het pakket stond dat jij de bestelling speciaal voor mij hebt ingepakt. Je kan goed inpakken. De tape zat heel recht op de randen geplakt en het productdoosje was geheel gewikkeld in bubbeltjesplastic. In de grote verpakkingsdoos had je zelfs verpakkingsschuimpjes gedaan. Vind je die ook niet op spekjes lijken? Ik heb ze bewaard omdat het me grappig lijkt om ze een keer met een verjaardag tussen echte spekjes te leggen.

Pak je voor veel mensen speciaal in? Je naam had je nog heel leesbaar op de stippellijn geschreven dus heel veel zullen het er niet zijn toch? Ik zou denken dat als je honderden bestellingen moet inpakken, heel gehaast en onleesbaar gaat schrijven. Ik vind het leuk om te zien dat jij het puntje op de i als een schuine streep schrijft. Het schijnt dat je dan geen geduld hebt met mensen die niet van hun fouten leren. En jouw puntstreepje neigt meer naar links, dan heb je last van uitstelgedrag.

Ik heb niet veel plezier van mijn aankoop zoals je me toewenst via het kaartje. Het product was niet als de foto suggereert op de site maar dat is natuurlijk niet jouw fout. Ik heb een alternatief besteld, ik hoop dat jij die ook inpakt. Op de kaart staat omdat ik iets besteld heb ‘De wereld is net iets mooier geworden’. Is jouw wereld nu ook iets mooier geworden?

Lieve groetjes,
Francis

« terug naar blog

Reageer

Mijn ABC

67, Asperges, Audiotranscriptie, Badparels, Bezuinigingen, Biljartworm, Boontje, Borrelhapje, Bovenlijn, Bretels, Broertje, Brouwerij, Cederhout, Colloquium (1), Colloquium (10), Colloquium (11), Colloquium (12), Colloquium (2), Colloquium (3), Colloquium (4), Colloquium (5), Colloquium (6), Colloquium (7), Colloquium (8), Colloquium (9), Converseren (1), Converseren (2), Dilemma, Dromenvanger, Excuus, Gember, Getuige, Glijbaanvoorglijder, Gordijnstof (1/5), Gordijnstof (2/5), Gordijnstof (3/5), Gordijnstof (4/5), Gordijnstof (5/5), Groei, Handlezing, Herinneringsdictator, Hond, Huig, Huismus, Jachtgebied (1), Jachtgebied (2), Jachtgebied (3), Jachtgebied (4), Jachtgebied (5), Kieuwen, Kinderkamers (1/2), Kinderkamers (2/2), Krantendakje, Leesbevestiging, Lifter, Minkukel, Moeder (1/3), Moeder (2/3), Moeder (3/3), Motel (1/2), Motel (2/2), Nieuwjaar, Ooggetuigenverslag, Pacman, Pisa, Plantenkoningin (1/3), Plantenkoningin (2/3), Plantenkoningin (3/3), Proefpersoon, Rattenvlieger (1/3), Rattenvlieger (2/3), Rattenvlieger (3/3), Rechtszaak, Rotzooi, Rozijn, Ruimtereis, Steenvrucht (1/2), Steenvrucht (2/2), Straatjutter ( 1 (5/6) ), Straatjutter ( 1 (6/6)), Straatjutter (1 (1/6) ), Straatjutter (1 (2/6) ), Straatjutter (1 (3/6) ), Straatjutter (1 (4/6) ), Straatjutter (2), Straatjutter (3), Straatjutter (3) update 1, Straatjutter (3) update 2, Straatjutter (3) update 3, Suikerspin, Tasman, Tranentrekker, Triangel, Vis, Voorhoofdcirkels, Voorportaal, Voorzetseltheorie, Vrolijk, Walvisparochie (1), Walvisparochie (2), Walvisparochie (3), Walvisparochie (4), Walvisparochie (5), Walvisparochie (6), Wasbeer, Wintertenen, Woekering, Woestijnkoorts, Zaterdag, Zeemacht, Zegeningen, Zoon,

Wat lees ik?

de krant, Elvis Peeters, Niccolò Ammaniti, Arnon Grunberg en medische boeken

Wat luister ik?

Damien Rice, Angus and Julia Stone, Jake Bugg, Mogwai en Bach (bij voorkeur de cello suites)

Wat kijk ik?

NPO documentaires, arthouse films

Quote

It's raining cats and dogs and I have a rabbit.