Nieuwste onderwerp

Oogopslag

Ik til het kleine wasrek even van de radiator in de badkamer en hang het aan mijn deur, omdat ik m’n koffer aan het pakken ben en alles wat ik nog nodig zou kunnen hebben in één oogopslag wil kunnen zien.

Ik ben iemand die lijstjes niet opschrijft. Als ik wil weten of ik alles heb, begin ik steeds weer aan het begin.

Door hoe aan de ene kant nu het wasrek hangt, aan de ander een kapstok, op dezelfde hoogte, lijken er nu buizen door mijn deur heen te kunnen. Het lijken tanden, de haken, alsof een oerbeest zich door het hout heen bijt.

« terug naar blog

Reageer

Wat lees ik?

Franz Kafka, Anne Carson, Jesse Ball

Wat schreef ik?

Constellaties (Atlas Contact, 2014), Het leven zelf (Atlas Contact, najaar 2017)

Quote

I feel that anything I've ever liked at all has been the result of an accident on which I have been able to work.
— Francis Bacon