Nieuwste onderwerp

Stijfsel (4)

Ik zuchtte diep. Als ik hem gewoon even zijn gang zou laten gaan, kon ik daarna gaan slapen. Als hij er maar niet te lang over deed, zei ik.
Nu was hij veel directer, geen voorspel nu, hij dook direct onder de lakens, trok mijn boxer omlaag en begon. Om zo stijf mogelijk te worden stelde ik me voor dat André het soort man was die hier geen toestemming voor zou vragen. Dat hij ruw met me omging.
Ik duwde met mijn handen zo hard mogelijk tegen het hoofdeinde van het bed. Probeerde met mijn bekken enigszins tegen hem in te bewegen. Maar hij ging rustig op hetzelfde tempo door, maakte langzame bewegingen met zijn lippen over de gehele lengte van mijn penis, draaide af en toe rondjes om mijn eikel met zijn tong. Het zou zo nog wel even duren voor het me lukte om klaar te komen, dus ik begon aan van alles te denken.
André die mij met mijn gezicht in een kussen drukte terwijl hij me vanachter binnen drong. Hij maakte ruige bewegingen, deed mij pijn, drukte mij dieper in mijn kussen naarmate ik harder begon te kreunen. Ik stelde me voor hoe hij in me klaar zou komen, een machtig schieten. Als een echte man zou hij zich bezweet en vermoeid van mij afdraaien en een sigaret opsteken en ik zou moeten vragen of ik er ook een mocht.
Ik greep zijn haren onder de lakens en stelde me voor hoe hij mij bij mijn haren zou grijpen, stevig bij de wortel, me met ruwe handbewegingen zou dwingen sneller te gaan.
André die onder de douche zijn pik diep in mijn mond schoof, met zijn hand mijn hoofd aanduwde. Terwijl bij iedere beweging het neerstortende water voor mij een verdrinkingsdood fingeerde.
Een.
Hij pakte me met beide armen op en gooide me op bed, om er vervolgens achteraan te duiken.
Twee.
André die mij een tik op mijn kont gaf terwijl hij in hondjes-stand achter me stond.
Drie, hij slikte alles door.

Al snel kom ik klaar met André’s foto’s. Ik stoot een paar keer matig. Het bakje houd ik onder mijn eikel zodat het zaad erin druppelt. Ik kijk even naar de inhoud van het bakje, het lijkt alsof het gelig is, maar dat kan ook door het licht komen hier.
Ik doe de deksel op het bakje en sta op. In de gang passeer ik mijn dokter, ze draagt haar blonde haren in een strakke paardenstaart. Ze kijkt naar mijn zaadbakje, een glimlachje verschijnt op haar lippen.
Even later zet ik het bakje op de balie, en leg het ingevulde formulier ernaast. De zuster zet haar bril op, ze draagt hem aan zo’n koordje waardoor ze ouder lijkt dan ze waarschijnlijk is. Nadat ze me verzekert dat de dokter mij over twee weken zal bellen, vertrek ik.
Buiten pak ik mijn pakje sigaretten uit mijn jaszak. Met mijn droge lippen trek ik er een uit. Op het pakje ligt een naakte man te huilen tussen zijn lakens, ‘roken kan leiden tot impotentie’ staat er met grote letters op. Ik steek de sigaret op en loop naar de bushalte.

In de bus zit ik nagenoeg alleen. Voorin, dicht bij de buschauffeur, zit een oude dame met een boodschappentas van de Aldi op haar schoot. Ze klemt de hengels tussen haar vuisten alsof het haar dierbaarste bezit bevat.
Terwijl de vinexwijk aan mij voorbijtrekt voel ik de behoeft om me af te sluiten, dus frutsel ik mijn oortjes uit elkaar en plug ze in mijn iPhone.
Als Britney dan eindelijk ‘work bitch’ zingt, open ik Grindr. Acht nieuwe berichten. Tussen de eenzame mannen van middelbare leeftijd, die het liefst een jong jochie willen, staat één iemand die wel van mijn leeftijd is.

>ik ben Paul
>en wat doe jij vanavond?

« terug naar blog

Reageer

Wat lees ik?

Maxim Gorki, Jack Kerouac, Joost de Vries, Marguerite Duras

Wat luister ik?

David Bowie.

Wat kijk ik?

House of Cards

Quote

“Sweatpants are a sign of defeat. You lost control of your life so you bought some sweatpants.” -Karl Lagerfeld