Nieuwste onderwerp

Stijfsel (2)

Die dag zorgde hij voor me als voor een patiënt. Hij bracht me de hele dag glaasjes water, kopjes thee, paracetamol. Constant vroeg hij hoe ik me nu voelde.
‘Wil je nog iets?’
‘Nee dank je.’
‘Filmpje kijken?’
Hij zette Austin Powers op, dat vond hij grappig. Toen het begon te schemeren kroop hij in de foetushouding tegen me aan. Onze verhoudingen suggereerden dat het andersom zou moeten zijn. Gelukkig kon hij zo de puistjes op mijn rug niet zien.
Toen we bij de scène waren dat Austin de fembots verslaat in zijn ondergoed, op dat nummer ‘I touch myself’ van de Divinyls, begon hij mijn nek te kussen.
‘Ik hou van je,’ zei hij.
Ik zei niets terug.
André ging rustig door met het zoenen van mijn nek, later herhaalde het nog eens. ‘Ik hou van je.’ Alsof ik het eerst niet gehoord had.
Hij herhaalde het nog een keer. Uiteindelijk hield hij op met het uitdelen van zoenen, ‘zeg je niets terug?’
‘I don’t want anybody else. When I think about you, I touch myself,’ alleen de muziek van de film was nu te horen.
‘Ik weet niet,’ zei ik uiteindelijk.
Hij zei niets, maar stond op en liep in zijn boxer naar de keuken. Een paar seconden later kwam hij terug met twee halve liters Grolsch. Hij gaf mij een van de ijskoude blikjes en kwam weer naast mij in bed liggen. Hij staarde strak naar het scherm en nam een paar grote slokken bier.
‘Wat zullen we nu opzetten?’ vroeg hij toen de film was afgelopen. Ik stelde de Royal Tenenbaums voor.
Toen het pianoriedeltje van ‘Hey Jude’ begon, leek André zijn interesse al te hebben verloren en begon weer met het zoenen van mijn nek. Van binnen liet ik een zucht, in werkelijkheid schonk ik er geen aandacht aan. Maar dat weerhield hem niet. Ik zat helemaal niet te wachten op teder zoenen en strelen. Hij moest me omdraaien als een stuk vlees en me vanachter nemen.
Hij ging steeds nattere zoenen uitdelen, maakte grotere bewegingen, vergrootte het gebied dat hij bedekte met zijn lippen. Ik liet het gebeuren, ook toen hij omlaag ging.
Hij kwam met zijn natte lippen langs mijn uitstekende sleutelbeen, mijn tepels, hij liet zijn tong omhoog en omlaag glijden over mijn duidelijk zichtbare ribben. Hij zat nu met zijn hoofd onder de dekens, ik kon niet zien wat hij deed, ik kon het alleen voelen. Met zijn tong ging hij door mijn navel alsof het een ijsbeker was die uitgelikt moest worden. Hij ging verder omlaag, streelde mijn beide bovenbenen, bracht zijn handen vervolgens omhoog naar de band van mijn boxer. Met zijn lippen voelde hij mijn penis die nu nog onder het katoen van mijn ondergoed schuilging, hij was duidelijk niet zo stijf als André had verwacht, maar niet slap genoeg om niets mee te doen. Hij trok mijn boxer ruw van zijn plaats en begon zijn mond te gebruiken, op en neer, zoals een kind op een Calippo zuigt. Met het puntje van zijn tong ging hij langzaam over de achterkant van mijn eikel.
‘Je hoeft niet…’ zei ik nog, maar hij luisterde niet. Na wat er gisteravond was gebeurd wilde ik gewoon slapen en niks uitvoeren.
Telkens als hij helemaal bovenaan kwam draaide hij met zijn tong een rondje om mijn eikel. Daar werd ik ontzettend hard van, ik deed mijn best om zo snel mogelijk klaar te komen zodat dit snel voorbij zou zijn. André liet dat niet toe, hij bleef doorgaan met zijn trage bewegingen en hield alle handelingen uiterst subtiel. Dus greep ik hem onder de lakens bij de haren, misschien zou hij dat opvatten als een signaal dat het allemaal wel wat sneller mocht. Hij reageerde er alleen op door binnensmondse kreunen te laten. Hij bleef de langzame bewegingen maken, net toen ik iets begon te voelen stopte hij.
‘Gaat het wel?’ vroeg hij.
Ik was verdwaasd, ‘ja het gaat.’
‘Oh, omdat ik niks hoorde of zo.’
Ik begon me in te denken dat hij iemand anders was. Dat zijn gespierde romp opblies tot een bierbuik en zijn gespierde rug leegliep tot het alleen nog maar zacht vlees was. Dat zijn haargrens zich terugtrok tot zo’n eilandje dat veel kalende mannen op hun hoofd hebben. Rimpels vormden zich op zijn gezicht, alsof het een fast forward filmpje van ouder worden was. Het soort man dat mij op Grindr vraagt of ik geil ben.
Bij die gedachte had ik gehoopt dat mijn lul slap zou worden, dat al het bloed spontaan uit de zwellichamen weg zou vloeien en we gewoon tegen elkaar aan konden gaan liggen en slapen. Maar het baatte niet.

« terug naar blog

Reageer

Wat lees ik?

Maxim Gorki, Jack Kerouac, Joost de Vries, Marguerite Duras

Wat luister ik?

David Bowie.

Wat kijk ik?

House of Cards

Quote

“Sweatpants are a sign of defeat. You lost control of your life so you bought some sweatpants.” -Karl Lagerfeld